Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen Meer info
       
ZoekenThuislocatie

Al onze binnen activiteiten vinden plaats in Cinecitta, Willem II straat 29, 5038 BA  Tilburg, tel. 085-9022996.

Parkeren in het centrum is niet gratis, maar gelukkig is Cinecitta goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de fietsenstalling is om de hoek. Er zijn voldoende parkeergarages in de omgeving.

De leden die op de auto aangewezen zijn, roepen we op om met elkaar mee te rijden.

Wij ondersteunen dat met onze actie Samen Rijden.  Kies voor samen gaan en bied je aan als Samen Rijden Chauffeur om leden uit je eigen wijk mee te nemen in je auto en evt. voor de deur bij Cinecitta af te zetten. Meld je ook als je Samen Rijden Lifter wilt worden, dus opgehaald en thuisgebracht wilt worden. Of misschien wil je soms chauffeur en soms lifter zijn. De kosten voor het  parkeren kun je dan onderling delen.

Meld je nu aan als Chauffeur en/of als Lifter bij ofni.[antispam].@vrouwengildetilburg.nl

 

Leden en Lidmaatschap

We nodigen nieuwe leden uit om zich bij hun eerste deelname aan een activiteit tot de gastvrouw te wenden bij vragen, opmerkingen of gewoon voor een kennismaking. We willen graag dat iedereen gastvrij opgenomen wordt.

Als je je onverhoopt af moet melden, kun je dat zelf doen door na het inloggen op je dashboard op het rode kruisje achter de activiteit te drukken, zolang dat kruisje er nog staat. Staat er geen rood kruisje meer dan is de annuleringstermijn verstreken of heb je een factuur ontvangen. De annuleringsdatum zie je bij de activiteit op de website vermeld staan.

Als er geen rood kruisje meer staat, geef dan per e-mail ofni.[antispam].@vrouwengildetilburg.nl aan, dat je je af moet melden.

Als je je afmeldt nadat de annuleringsdatum verstreken is, krijg je de kosten, minus € 10,- administratiekosten, alleen terug als iemand van de wachtlijst jouw plaats in kan nemen. Bedragen van minder dan € 10,- komen nooit voor teruggave in aanmerking.

Uitzondering hierop: als de dagreis of Museumdag meer dan € 50,- kost, zal bij afmelding NA de annuleringsdatum slechts € 40,- in rekening worden gebracht ongeacht de reden van afwezigheid.

Bij niet afmelden en/of geen wachtlijst worden de kosten niet gerestitueerd, omdat het eenvoudigweg te veel werk is om uit te zoeken of wat er nog wel en wat niet afgemeld kan worden bij de betreffende organisatie. 

Je vindt deze informatie ook onder de groene knop Informatie op de website. Het is niet de bedoeling dat je onderling met een ander lid ruilt, omdat de eerste persoon op de wachtlijst voorrang krijgt.

Als je je lidmaatschap wilt opzeggen, doe dat dan vóór 31 mei voorafgaand aan het nieuwe verenigingsjaar SCHRIFTELIJK via de e-mail. Dan hoeven er voor jou geen kosten te worden gemaakt voor het boekje. Een telefoontje of terloopse mededeling wordt helaas niet in ons geheugen opgeslagen. Voor het opstellen van de nieuwe begroting is het ook van belang om te weten van hoeveel leden we kunnen uitgaan. Als je toch later opzegt, zijn we genoodzaakt we de contributie in rekening te brengen.

LID WORDEN

Klik op de link hieronder en vul het aanmeldformulier in.

Lid worden