Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen Meer info
       

Donatie goede doelen € 5,00

maandag 1 juli 2024

 
Inschrijfperiode
maandag 1 juli 2024 t/m zaterdag 31 mei 2025
 

goede-doelen-4

Het Vrouwen Gilde Tilburg vindt het belangrijk om zich in te zetten voor goede doelen. Je hebt de mogelijkheid om een bedrag van € 5,00 of € 10,00 te doneren. 

Voor 2024-2025 is Stichting Leergeld het goede doel.

Wat is Stichting Leergeld:

In Nederland groeien ruim 300.000 kinderen op in armoede. Dat is 1 op de 12 kinderen en 2 tot 3 kinderen per schoolklas. Deze kinderen kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Vanuit Leergeld kunnen deze kinderen wel meedoen! Er worden kansen geboden om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Zij kunnen zich hierdoor verder ontplooien, kennis opdoen, vaardigheden ontwikkelen en vergroten hun eigenwaarde.

Stichting Leergeld Tilburg richt zich op kinderen uit gezinnen met geldzorgen. Deze kinderen dreigen door de financiële situatie buiten de boot te vallen als het gaat om binnen- en buitenschoolse activiteiten. Zij zetten zich in voor deze kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar. Hun missie is dat elk kind kan meedoen. Want nu meedoen is later meetellen in de maatschappij!

Het kan hier gaan om schoolspullen, muziekles of een lidmaatschap bij een sportvereniging. Zo wordt de kinderen een opstapje geboden, waardoor ze toch deel kunnen nemen, kennis kunnen opdoen en vaardigheden kunnen ontwikkelen.

Op de website https://www.leergeldtilburg.nl/ vind je meer informatie over deze zo belangrijke ondersteuning voor kinderen.

 

 

Inschrijven

LID WORDEN

Klik op de link hieronder en vul het aanmeldformulier in.

Lid worden