Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen Meer info
       

Flimcyclus

maandag 7 oktober 2024

 
Vervolgdata
maandag 4 november 2024, maandag 13 januari 2025, maandag 10 februari 2025, maandag 10 maart 2025
Tijd
13:30 tot 16:30 uur
Inschrijfperiode
maandag 1 juli 2024 t/m zondag 15 september 2024
Inschrijving te annuleren tot
zondag 1 september 2024
Locatie
Cinecitta, Wllem II straat 29, 5038 BA Tilburg
Aantal deelnemers
minimaal 80, maximaal 170
Aantal beschikbare plaatsen
74
 

Inleider : Sam Simons

Gastvrouw : Annelieze van Roosmalen, tel. 06 24 69 75 77

Prijs : € 40,00, met eenmalige introducée € 48,00

 

 

cinecitta

In deze filmcyclus gaan we weer vijf films zien. Dit jaar zullen het films zijn die kort daarvoor in het filmtheater zijn vertoond. De gekozen filmtitels zullen altijd één maand voorafgaand aan de vertoningen bekend worden gemaakt.

Wie bekend is met het filmaanbod van Cinecitta, weet dat het mooie en interessante films zijn die altijd een boodschap met zich meedragen. De films worden ingeleid door filmprogrammeur Sam Simons. Hij zal een divers aanbod voor je uitkiezen. Alle vijf de films zullen een ander thema belichten en iedere film speelt zich af in een ander land. Zo ga je genieten van films uit bijvoorbeeld Frankrijk, Iran, Brazilië en de Verenigde Staten.

Filmprogrammeur Sam belooft dat het allemaal films zijn die prikkelen, taboes blootleggen en een breed wereldperspectief bieden.

We starten met de filmvertoning, net zoals vorig jaar, om 13.30 uur in Zaal 1. Je kunt desgewenst een drankje mee naar de zaal nemen en na afloop kun je gezellig napraten onder het genot van een drankje.

Ook dit jaar doen we het aanbod om je dochter, kleindochter, zus, vriendin of buurvrouw één van de vijf keer als introducée mee te nemen naar de film voor € 8,00. Meteen bij je inschrijving kies je voor de optie om één keer iemand mee te nemen. Welke filmmiddag dat wordt, bepaal je later zelf.

Kom en geniet van een gevarieerd aanbod van interessante, soms droevige, soms vrolijke, soms zware, soms luchtige, maar altijd goede films die je weten te raken en die veel gespreksstof opleveren.

 

cinecitta-2

 

 

 

Inschrijven

LID WORDEN

Klik op de link hieronder en vul het aanmeldformulier in.

Lid worden