Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen Meer info
       

Culturele Club donderdaggroep 1

donderdag 31 oktober 2024

 
Vervolgdata
donderdag 28 november 2024, donderdag 20 februari 2025, donderdag 27 maart 2025
Inschrijfperiode
maandag 1 juli 2024 t/m dinsdag 1 oktober 2024
Inschrijving te annuleren tot
zondag 1 september 2024
Aantal deelnemers
minimaal 13, maximaal 15
 

Gastvrouw : Gerry van Schijndel

Contactpersoon : Ans van de Loo tel. 06 34 06 02 92

Prijs : € 38,00 

 

culturele-club-24-25

 

Per verenigingsjaar bezoekt de culturele club vier maal een museum met een rondleiding door een gids. Inhoudelijke informatie over welk museum en welke expositie we bezoeken, word je van tevoren toegestuurd.

Het is verplicht om een officiële museumkaart (dus geen VIP kaart) in je bezit te hebben, daarmee betaal je de entreeprijs van het museum. Het VGT betaalt de toeslagen voor speciale exposities en de rondleiding door een gids.

Iedereen gaat in principe op eigen gelegenheid en voor eigen rekening naar het museum. In de praktijk ontmoeten de meeste deelnemers elkaar bij het vertrek op het NS-station. 

De groepsgrootte is maximaal 15 personen en leden die deelgenomen hebben in jaar A, krijgen de mogelijkheid tot voorinschrijving in jaar B. We adviseren je om als de groep vol is toch in te schrijven zodat je wel op de wachtlijst staat.

Gastvrouw bij de dinsdaggroep is Corrie van Gils, bij de donderdaggroep 1 Gerry van Schijndel en bij de donderdaggroep 2 is dat Lia van der Heiden.

We proberen de tijden van de rondleiding zo te kiezen dat je na 9.00 uur met het openbaar vervoer kunt vertrekken en vóór 16.00 uur weer aan de terugreis kunt beginnen.

 

 

Inschrijven

LID WORDEN

Klik op de link hieronder en vul het aanmeldformulier in.

Lid worden