Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen
       

Lunch Rooi Pannen

woensdag 1 februari 2023

 
Tijd
12:00 tot 15:00 uur
Inschrijfperiode
donderdag 1 december 2022 t/m maandag 30 januari 2023
Inschrijving te annuleren tot
zondag 15 januari 2023
Locatie
Dr. Ahaustraat 1, 5042 EK
Aantal deelnemers
minimaal 1, maximaal 32
Aantal beschikbare plaatsen
7
 

Gastvrouw :           Ans van der Loo Tel: 06-34 06 02 92

Kosten                  € 18,00 voor 3 gangenmenu inclusief 2 drankjes

Met dieetwensen kan rekening gehouden worden, indien je dit bij de inschrijving doorgegeven hebt.

Let op : alleen dieetwensen, geen eetwensen.

Het individueel afrekenen van de drankjes is niet meer toegestaan en daarom betaalt het VGT de totale rekening en is de prijs voortaan inclusief  2 drankjes.

 

rooi-pannen

“Lunchen bij de Rooi Pannen”  

Gaan lunchen bij de Rooi Pannen is voor velen een jaarlijks terugkerend uitje. We hebben echter gemerkt dat niet iedereen bekend is met het concept. Voor de “nieuwkomers” is het misschien fijn om het volgende te weten. De Rooi Pannen is een school waar jonge mensen onder meer opgeleid worden voor allerlei functies in de horeca. Je kunt er leren voor kok, bediening, baliemedewerker, afspraken registreren enzovoort. In het restaurant kunnen de leerlingen ervaring opdoen. Het is daarom geen gewoon restaurant, waar je à la carte kunt eten, waar je al je wensen kenbaar kunt maken, waar het niet uitmaakt of je een beetje eerder of later komt of waar een persoon meer of minder er niet toe doet. Het VGT maakt afspraken met de leiding van de school over de datum waarop we kunnen komen, voor  hoeveel mensen er wordt gekookt en op welke tijd de maaltijd begint en eindigt. Het menu is altijd een verrassing, het is maar wat-de-kok-schaft.

Wellicht is de bediening nog niet altijd even accuraat maar ook dat hoort bij de leersituatie. Het zijn allemaal leerlingen en zij doen hun best. Soms tref je eerstejaars. Dan is een beetje clementie zeker op zijn plaats. Het gaat er om dat we gezellig met elkaar genieten van een lekkere lunch zonder al te veel pretenties.

 

 

LID WORDEN

Klik op de link hieronder en vul het aanmeldformulier in.

Lid worden