Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen
       

Culturele Club dinsdag

dinsdag 19 oktober 2021

 
Vervolgdata
dinsdag 23 november 2021, dinsdag 8 februari 2022, dinsdag 15 maart 2022
Tijd
09:00 tot 16:00 uur
Inschrijfperiode
donderdag 15 juli 2021 t/m zondag 19 september 2021
Inschrijving te annuleren tot
dinsdag 14 september 2021
Aantal deelnemers
minimaal 12, maximaal 15
Aantal beschikbare plaatsen
2
 

Kosten                       € 32,00 en een Museumkaart is verplicht.

Contactpersoon       Corrie van Gils 013-4554705

Vervoer                      op eigen gelegenheid 

 

13-culturele-club

 

Ervan uitgaande dat in het nieuwe verenigingsjaar weer veel meer mogelijk is en we elkaar weer echt kunnen ontmoeten willen we ook starten met een nieuwe activiteit: een Culturele Club.

In groepjes van 12 tot 15 personen (inclusief de groepsleidster) gaan we viermaal een, zo mogelijk actuele, tentoonstelling bezoeken in verschillende musea. Een gids van het museum zal ons hier dan rondleiden. Te zijner tijd staat op de website vermeld welke tentoonstellingen we in het najaar, resp. voorjaar gaan bezoeken.

In september ontvangen de deelnemers informatie over de groepsindeling, de procedures en de museumbezoeken in het najaar. Informatie over de voorjaarsbezoeken worden in januari verzonden.

Iedereen reist op eigen gelegenheid. We ontmoeten elkaar in het museum op een afgesproken tijdstip, dat zal meestal rond het middaguur zijn. Houd er rekening mee dat het reizen, de loopafstand naar het museum en de rondleiding van ca. een uur enige fysieke inspanning vergen.

De namen van de groepsleidsters komen op de website te staan.

We starten met twee groepen, maar we gaan naar een oplossing zoeken als bij veel belangstelling het maximale aantal deelnemers overschreden wordt.

De tijden van het museumbezoek worden dusdanig gekozen dat je na 9.00 uur met het openbaar vervoer kunt vertrekken en vóór 16.00 uur weer met de terugreis kunt beginnen.

Tip: naast de Museumkaart wordt door de musea ook de bankgiroloterij VIP-kaart steeds vaker geaccepteerd als entreebewijs.

           

 

 

Inschrijven

LID WORDEN

Klik op de link hieronder en vul het aanmeldformulier in.

Lid worden