Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen
       

Lunchen Rooi Pannen

woensdag 18 maart 2020

 
Tijd
12:00 tot 15:00 uur
Inschrijfperiode
zondag 1 december 2019 t/m donderdag 12 maart 2020
Inschrijving te annuleren tot
woensdag 1 januari 2020
Locatie
Dr. Ahaustraat 1 5042 EK Tilburg
Aantal deelnemers
maximaal 30
 

Gastvrouw: Henriëtte Wijdeven

Kosten € 12,00 voor een 3-gangenmenu, drankjes voor eigen rekening. Met dieetwensen kan rekening gehouden worden indien je dit meteen bij de inschrijving doorgeeft.

Let op: alleen dieetwensen, geen eetwensen.

 

rooi-pannen

“Lunchen bij de Rooi Pannen”  

Gaan lunchen bij de Rooi Pannen is voor velen een jaarlijks terugkerend uitje. We hebben echter gemerkt dat niet iedereen bekend is met het concept. Voor de “nieuwkomers” is het misschien fijn om het volgende te weten. De Rooi Pannen is een school waar jonge mensen onder meer opgeleid worden voor allerlei functies in de horeca. Je kunt er leren voor kok, bediening, baliemedewerker, afspraken registreren enzovoort. In het restaurant kunnen de leerlingen ervaring opdoen. Het is daarom geen gewoon restaurant, waar je à la carte kunt eten, waar je al je wensen kenbaar kunt maken, waar het niet uitmaakt of je een beetje eerder of later komt of waar een persoon meer of minder er niet toe doet. Het VGT maakt afspraken met de leiding van de school over de datum waarop we kunnen komen, voor  hoeveel mensen er wordt gekookt en op welke tijd de maaltijd begint en eindigt. Het menu is altijd een verrassing, het is maar wat-de-kok-schaft.

Wellicht is de bediening nog niet altijd even accuraat maar ook dat hoort bij de leersituatie. Het zijn allemaal leerlingen en zij doen hun best. Soms tref je eerstejaars. Dan is een beetje clementie zeker op zijn plaats. Het gaat er om dat we gezellig met elkaar genieten van een lekkere lunch zonder al te veel pretenties.

 

 

LID WORDEN

Klik op de link hieronder en vul het aanmeldformulier in.

Lid worden